Nieuwsbrief 02-09-2020

START SCHOOLJAAR

Wat fijn dat we weer allemaal gezond gestart zijn.

Vorige week heeft u de afspraken van de Triangel rondom Corona ontvangen en we willen u met klem vragen zich hier aan te houden.

Het brengen en halen van de kinderen willen we echt gescheiden blijven doen en we weten dat dit voor sommige ouders lastig is, wanneer je je kinderen op twee verschillende plekken moet brengen. Maar voor ons is de overzichtelijkheid en de rust voor de onderbouw de doorslaggevende factor om dit toch zo te blijven doen.

Wanneer er echt redenen zijn waarom een kind uit een hogere groep zelf een broertje of zusje naar de klas moet brengen, dan willen wij dit graag van u weten.

Het vraagt van iedereen een beetje geduld en respect bij de oversteekplaats. Er staat elke dag een leerkracht of directielid om de kinderen veilig over te laten steken.

Wij zijn hier als volwassenen gezamenlijk verantwoordelijk voor en we verwachten van iedereen hierin het goede voorbeeld.


NIEUWE CONCIËRGE

Vlak voor de vakantie heb ik gesprekken gehad met Vincent Brugman en hij is miv het nieuwe schooljaar onze nieuwe conciërge. We zijn heel blij dat hij met veel enthousiasme gestart is. Alles is uiteraard nog heel erg nieuw voor hem, maar we hopen dat hij snel zijn draai gevonden heeft. Meneer Vincent werkt op maandag, woensdag en vrijdag. We wensen hem heel veel werkplezier op onze school.


ZOON VOOR JUF MANON

In de zomervakantie, om precies te zijn op 15 augustus, is de eerste zoon van juf Manon geboren; Finn.

Alles is goed gegaan en het gaat goed met ze en we wensen juf Manon samen met haar man een fijn tijd toe.


WEET U HET NOG ??

We willen nu graag herinneren aan een aantal afspraken van de school:

Op woensdag en vrijdag hebben we fruitdag, dit betekent dat we u vragen voor de kleine pauze fruit of groente mee te geven.KLEUTERTHEMA : DE POLITIE

De kleuters hebben werken de komende weken aan het thema ‘politie’.

We hadden vandaag twee echte agenten met auto op bezoek.

De kinderen mochten in de auto's kijken en vragen stellen aan de agenten.

Bedankt voor het bezoek Mariët!


INFORMATIE AVOND VAN DE GROEPEN

Vanwege de corona zullen we dit schooljaar geen informatieavond houden. Daarvoor in de plaats zullen de collega’s een 7- minuten kennismakingsgesprek houden. Dit hebben we in het verleden wel vaker gedaan. Deze keer gaat dit digitaal gebeuren in de weken van 14 en 21 september. U krijgt hiervoor een uitnodiging van de collega’s.

Nieuwe ouders, krijgen een speciale uitnodiging van de collega’s om even de school binnen te komen.

Even ter informatie: vanaf nu zullen wij triage moeten houden en een registratie moeten bijhouden voor iedere volwassen die de school binnenkomt. U begrijpt dat we alleen de voor onderwijs relevante volwassenen naar binnen laten komen en de ouders waarvoor een speciale afspraak is gemaakt. (Dit laatste zoveel mogelijk buiten schooltijd).

 

LUIZENVRIJ

Vanmorgen is de luizencontrole geweest. We zijn luizenvrij!!!!


HIEP!HIEP!HOERAAAA!!!

Komende week zijn jarig:

02-09 Florian gr.1

04-09 Larissa gr.1

05-09 Puck gr.8

06-09 Iza gr.4

07-09 Nina gr.7

09-09 Hadi gr.6

Een hele fijne verjaardag allemaal!!!


BELANGRIJKE DATA

08-09 Schoolfotograaf

13-09 Singelloop

14-09 in deze week kennismakingsgesprekken / MR

18-09 in deze week kennismakingsgesprekken

20-09 Spelletjesochtend kleuters (met kinderen uit de bovenbouw, dus niet met ouders)

30-09 start kinderboekenweek


NIEUWE JUFFEN

Dit schooljaar zijn we gestart met drie nieuwe juffen. In Prismagroep 4 juf Marjo en in groep 5 juf Lisette en juf Liesbeth die juf Manon vervangen. Hieronder stellen zij zich voor.

We wensen ze een hele fijne tijd op de Triangel.

Juf Marjo

Als nieuw gezicht op de Triangel, wil ik mij graag even voorstellen. Mijn naam is Marjo Mooijman, 36 jaar. Ik ben getrouwd met Martijn en samen hebben wij 1 dochter, Nora. We wonen in Gouda.

Ik werk nu bijna 12 jaar in het onderwijs, waarvan ik zo’n 8 jaar met meer- en hoogbegaafde kinderen heb gewerkt. Dit jaar sta ik voor Prisma groep 4.

Naast mijn werk ben ik gek op reizen, het theater, lezen en op stap gaan met mijn gezin.

Mijn werkdagen zijn voorlopig: maandag, dinsdag en donderdag.

Juf Lisette

Omdat ik nieuw ben op De Triangel en er alleen contact op afstand mogelijk is , stel ik me op deze plek aan u voor.

Ik ben Lisette Verzantvoort en werk tot einde van het kalenderjaar in groep 5. Ik ben invalleerkracht via het RTC en val in op scholen van

Den Haag tot Leimuiden.

Mijn carrière begon ik bijna 40 jaar geleden in Gouda op de Casimirschool. Daarna ben ik adjunct- directeur geweest in Waddinxveen op basisschool De Regenboog. Na een Afrikaans uitstapje, ik heb een jaar in Kameroen gewoond en daar een school opgericht, kwam ik weer in Waddinxveen.

Nu zit ik alweer voor het 5e jaar in de invalpool en ik vind het heerlijk. Ik krijg met allerlei verschillende scholen, leerkrachten en kinderen te maken en dat geeft heel veel plezier en positieve energie .Ik mag in allerlei verschillende keukens kijken en pik eruit wat ik kan gebruiken voor mijn vervangingsdagen. Op maandag en dinsdag sta ik voor groep 5. De rest van de week begeleid ik Liesbeth in groep 5 en val ik in op allerlei scholen.

Ik woon in Zoetermeer samen met mijn labradoodlehond Wiebe.


Juf Liesbeth

Graag stel ik mijzelf via deze weg aan u voor: mijn naam is Liesbeth Kooistra en ik woon samen met mijn man en drie kinderen in Vleuten. Dit schooljaar zal ik op woensdag, donderdag en vrijdag voor groep 5 staan. Na het behalen van mijn studies (Logopedie en Algemene Taalwetenschap) heb ik als logopediste gewerkt in het (speciaal) basisonderwijs en als wijkteammedewerker kwetsbare jongeren en gezinnen bij een gemeente. Omdat werken in het onderwijs mijn passie is ben ik vorig schooljaar gestart als zij-instromer. Ik kijk er naar uit om kennis met u te maken en een fijne samenwerking te hebben.

Als u meer wilt weten of vragen heeft, bent u altijd van harte welkom!

Hartelijke groet, Liesbeth Kooistra