Nieuwsbrief 06-06-2017

Verkeersdag

Nog even wat zaken op een rij voor de verkeersdag 9 juni. Groep 1 t/m 3: Vergeet niet de fietsen mee naar school te nemen! Een step mag ook. Zet de fiets niet op slot. Groep 3 parkeert de fiets voor kamer juf Angenieta. Groep 1/2A parkeert de fiets naast peuter-groep lokaal. Groep 1/2B parkeert de fiets voorbij de ingang van de kleuters.

Kinderen van groep 4 t/m 8 kunnen hun fietsen gewoon in de fietsenstallingen neerzetten.

Wie gaat wanneer fietsen?

Groep 3: 8.40. -9.20uur.

Groep 1/2A: 9.30. -10.15uur.

Groep 1/2B:10.30. -11.15uur

Ouders als u tijd heeft om even te kijken, kom gerust langs, als u maar achter het lint blijft! We hopen op een zonnige veilige dag!


Bezoek Anne Frank Huis groep 8

Vrijdag 9 juni gaat groep 8 naar het Anne Frank Huis in Amsterdam. We gaan daar met de trein naartoe en vertrekken rond 9.00 uur op de fiets richting het station. (Als je je fiets bewaakt wilt stallen op het station, dan is dat voor eigen rekening.) Bij het Anne Frank Huis aangekomen volgen we het programma: “Een Duits meisje in Nederland”. We krijgen een les en aansluitend bezoeken we het Anne Frank Huis. We zullen rond 15.15 uur terug zijn op school. Denken jullie aan een lunchpakket en je fiets?


Juffenfeest

Vandaag was een hele gezellige dag. We zijn vreselijk verwend. Veel te gek allemaal!! Ons uitstapje naar de natuurspeeltuin houden de kleuters nog te goed.


Eindpresentatie groep 9

Vandaag heeft de bovenbouwgroep van groep 9 een presentatie gegeven aan de ouders over alle projecten en vakken die ze dit jaar gedaan hebben. Het zijn maar 17 ochtenden, maar daarin is veel gedaan: Het geheugenproject, Spaans (dit jaar met hulp van onze Valenciana (en moeder) Ana Roig, onderzoekend leren met bellenblaas, het beschavingenproject, denkspellen en raadsels. De kinderen hebben van alles verteld en nog meer laten zien op posters die in lokaal I hangen. Voor iedereen die niet aanwezig was, maar wel nieuwsgierig,

 kom gerust kijken in lokaal I. Op dinsdag en maandagmiddag is juf Ingrid er vaak aanwezig en kan dus nog wat toelichten maar het meeste spreekt vanzelf. Aan het eind van de ochtend moesten de ouders zelf aan de slag met een zwart raadsel.

 

Bibliotheek

Vandaag zijn voor de laatste keer de boeken uit-geleend.

De komende weken zullen er dus alleen boeken ingenomen worden. Dan hebben de bibliotheek-ouders de tijd om alles weer te controleren en op te ruimen.


Lege blikjes

Wil iedereen nog lege blikjes mee naar school nemen. Die hebben we voor het optreden voorafgaand aan het lustrumfeest echt nodig!!!


Eindfeest/Lustrumfeest

Over een paar weken is het weer zover, het eindfeest.

Dit jaar zal het aansluiten op het Lustrumfeest op 30 juni as..

Om alle leuke activiteiten door te kunnen laten gaan zoeken wij nog, naast de ouders die zich al hebben opgegeven, enthousiaste mensen die een uurtje (of meer) mee willen helpen tijdens het eindfeest.

De ouders die zich al hebben opgegeven, ontvangen binnenkort een mailtje.

Mocht u zin hebben om te helpen, meldt u zich dan aan bij juf Daphne

(daphne.priems@degroeiling.nl ) dan kunnen we de indeling voor de avond gaan maken.

Alvast bedankt,

De Eindfeestcommissie


Hiep! Hiep! Hiep! Hoeraaa!!!!!

De komende week zijn jarig:

11-06 Kyano gr. 3b

12-06 Ivay gr.1/2a

15-06 Jan gr.1/2a

Belangrijke data in juni

09-06 Verkeersdag groep 1 t/m 8

12-06 Oudervereniging vergadering

14-06 Planningsteamvergadering kinderen zijn die ochtend vrij

19-06 Rondje doordraaien

19-06 Lustrumcommissie

19-06 MR vergadering

20 t/m 23 Kamp groep 8

21-06 Afscheid oudste kleuters

29-06 Instudeerdag Lustrumoptreden

30-06 Lustrum/eindfeest