Nieuwsbrief 07-12-2016

Schoenmaatjes

Deze week worden de dozen weggebracht. We hebben 46 dozen gevuld. Iedereen die meege-werkt heeft ontzettend bedankt. Er worden weer heel veel kinderen blij gemaakt.


Sinterklaasfeest

Het was een geslaagd feest afgelopen vrijdag op de Triangel. De Sint heeft gelukkig zijn Piet weer gevonden en het mysterie van het tentje op het podium is nu ook opgelost. We hopen dat de Sint volgend jaar weer langs zal komen en dat er dan geen problemen zullen zijn. Maar ja, dat weet je natuurlijk nooit!!


Wie heeft…

Wie heeft er voor het kerstwandeltheater lantaarns, vuurkorven te leen en willen graag glazen potjes hebben. U kunt de lantaarns en korven voorzien van naam inleveren bij juf Angenieta.


Mediatoren

Bente, Bente Veerle, Bonno, Dylan, Fabian, Fenneke, Guusje, Luna, Renske, Tomas zijn opgeleid tot mediator. Zij gaan zich aankomende vrijdag voorstellen in de groepen. Op donderdag 22 december zullen zij officieel hun diploma krijgen.


Info kerstwandeltheater

Op 21 december wordt er voor de onderbouw; groep 1 t/m 3 een kerstwandeltheater gehouden. In de bijlage treft u hiervoor informatie aan. Ook zal er in de groepen 1 t/m 3 nog een aparte brief meegaan.


Rekenochtend kleuterbouw

We hebben begrepen dat een aantal ouders het heel jammer vonden dat ze niet bij de reken-informatie ochtend konden zijn. Daarom willen we u nog een keer de mogelijkheid bieden om deze bij te wonen en wel op vrijdag 13 januari om 11 uur.


Scholenbezoek groep 8

Aanstaande vrijdag gaat groep 8 op het laatste scholenbezoek in het Voortgezet Onderwijs.

Deze keer gaan we naar het brugklasgebouw van de Goudse Waarden aan de Calslaan.

Dit is een school van VMBO-T / HAVO tot en met VWO+. We moeten er om 13.30 uur zijn, dus we vertrekken van school op de fiets om 13.05 uur.

We zullen rond 15.30 uur weer terug zijn op school.


Hiep! Hiep! Hiep! Hoeraaa!!!!!

Deze week zijn jarig:

10-12 Zoubeir gr.6

10-12 Priscilla gr.5

10-12 Laura gr.4

11-12 Keira gr.1/2a

13-12 Stacey gr.6

14-12 Mohammed Reda gr.4

Een hele fijne verjaardag!!!


Doppen sparen

We blijven doorsparen hoor! De bak voor de doppen staat gewoon naast de deur van het kantoor van juf Angenieta.


Brede Schoolactiviteiten

Voor de opgave van de naschoolse activiteiten vindt u het Brede Schoolkastje tegenover de hoofdingang naast de deur van de toiletten. Hier kunt u ook zien welke activiteiten er zijn en uiteraard kunt u inloggen op de website van de Brede School: www.bsgouda.nl, voor de nieuwsbrief


Mag ik me even voorstellen….

Ik ben de Romeinse soldaat en leefde in de tijd van Jozef en Maria. Mijn baas is keizer Augustus en ik moet de grens van het Romeinse Rijk goed bewaken.

Zeker nu er zoveel mensen op pad zijn. Dit is omdat de keizer wil weten hoeveel mensen er in zijn keizerrijk wonen. Daarom moet ook in Israël elke man zich laten opschrijven in de stad waar hij geboren is.