Nieuwsbrief 11-09-2019

INFORMATIEAVOND GROEP 2 T/M 6

Volgende week dinsdagavond, 17 september, zal er vanaf 19.30-20.30 uur een informatie avond zijn in de groepen 2 t/m 6. De leerkrachten zullen informatie geven over de stof en materialen van het nieuwe schooljaar en u bekend maken met afspraken van de groep. U bent hiervoor van harte uitgenodigd.

Voor groep 1 is er een informatieavond in januari.


INFORMATIEAVOND GROEP 7 EN 8

Graag nodigen we alle ouders van de groepen 7 en 8 uit voor de informatie avond op woensdag 18 september. Op deze avond wordt er informatie gegeven over het betreffende leerjaar.

U wordt in het lokaal van uw zoon/dochter om 20.00u verwacht en we zullen rond 21u de avond eindigen. We hopen u dan te zien! Leerkrachten groep 7 en 8


KINDERBOEKENWEEK

2 Oktober starten we met de kinderboeken week met als thema: vervoersmiddelen, ‘reis mee’. We organiseren allerlei activiteiten rond dit thema, maar ons voornaamste doel blijft om kinderen te leren genieten van boeken.

Er worden hiervoor weer allerlei activiteiten georganiseerd zoals op 10 oktober de kinderboekenmarkt meteen na schooltijd. Wie van de kinderen wil boeken verkopen op de markt?

Opa’s en oma’s mogen op 8 oktober in de groepen 1 en 2 en 3 om de kinderen voorlezen op school. U bent vanaf 13.15 uur tot 14.00 uur van harte uitgenodigd.

De kinderboekenweekcommissie.


SCHOOLREIS

Dinsdag 24 september gaan we met de groepen 4 t/m 7 op schoolreis. Dit jaar gaan we naar Drievliet en we gaan er een super gezellige dag van maken. De groepen 1 t/m 3 hebben ‘s ochtends het onderbouwfeest op school.


WEET U HET NOG ??

We willen u graag herinneren aan een aantal afspraken van de school:

Op woensdag en vrijdag hebben we fruitdag, dit betekent dat we u vragen voor de kleine pauze fruit of groente mee te geven.


We hebben de afgelopen week ook al leuke gezonde traktaties voorbij zien komen!!!

Vanaf volgende week is het de bedoeling dat u uw kind bij de deur van het lokaal brengt en niet mee het lokaal ingaat. Behalve op de vrijdagmorgen.


Dit geldt niet voor de kleutergroepen en tot de herfstvakantie niet voor groep 3


NAMEN BEKERS EN BROODTROMMELS

Wilt u de naam van uw kind op de beker en broodtrommel zetten. Dit voorkomt onnodig zoeken en kwijtraken.


CONTROLEREN GEGEVENS LEERLING ADMINISTRATIESYSTEEM

Afgelopen donderdag is er een mail verstuurd met accountgegevens om in ons leerlingvolgsysteem de gegevens te controleren.

Heeft u deze mail niet gehad? Wilt u dan een mail sturen naar juf Maaike op het volgende adres:

maaike.blomsma@degroeiling.nl


SCHOOLACTIVITEITENPLANNER

Heeft u de activiteitenplanner al ingevuld? We hopen dat we met elkaar leuke activiteiten voor de kinderen kunnen gaan organiseren. Dit kan echt niet zonder uw hulp. Dus wilt u de lijst nog eens goed bekijken. Er staat zeker iets voor u bij.


SINGELLOOP

Vrijdag 13 september is de Goudse Nationale Singelloop. Ook dit jaar lopen er weer kinderen van De Triangel mee door de Goudse binnenstad. De 1km start om 18.10u en de 2km start om 18.15u. We verzamelen om 18.00u achter het Stadhuis. Morgen krijgen de leerlingen de shirts en startnummers mee naar huis. Kom gezellig aanmoedigen!


TRIANGEL SCHOOLKOOR

Komende vrijdag 13 september starten we weer met het koor van De Triangel. Natuurlijk voor kinderen die vorig jaar al mee zongen, maar ook voor kinderen die dit jaar graag mee willen doen. Vind je zingen leuk? Kom dan vrijdag zin-gen in het lokaal van meester Dirk. Alle kinderen van groep 4 t/m 8 zijn welkom tussen 12.00u en 13.00u. Neem dus je lunchpakket mee. Ook dit jaar hebben we een aantal leuke projecten. Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in!

Juf Maaike en meester Dirk


HIEP!HIEP!HOERAAAA!!!

Komende week zijn jarig:

14-09 Iris gr.3

15-09 Boris gr.1

16-09 Elena gr.2

16-09 Jorne gr.8

Een hele fijne verjaardag allemaal!!!


BELANGRIJKE DATA

13-09 Singelloop

17-09 Info avond groep 1 t/m 6

18-09 Info avond groep 7 en 8

20-09 Spelletjesochtend kleuters

24-09 Schoolreis