Nieuwsbrief 19-02-2020

RAADSVERGADERING IHP

Vanavond, woensdag 19 februari, staat het IHP weer op de agenda van de raadsvergadering. Om 21.00 uur wordt voor de laatste keer het uitvoeringsplan IHP 1e tranche 2020-2024 besproken en wordt er besloten.

Daarna kan er een start gemaakt worden met overleggen, plannen maken etc.


STUDIEDAGEN

Morgen, donderdag 20 en vrijdag 21 februari hebben we twee studiedagen. Op donderdag zullen we met het hele team aan de slag gaan met de uitgangspunten en koers voor een nieuw schoolplan voor de komende jaren. We verdiepen ons in het thema ‘zicht op ontwikkeling van de kinderen’; hoe kunnen we de kinderen zo goed mogelijk monitoren en de juiste ondersteuning bieden die kinderen nodig hebben voor hun ontwikkeling. Vrijdag is vooral een werkdag om alle schriftelijke verslagen bij te werken en nieuwe planningen te maken.


VOORJAARSVAKANTIE

Vanwege onze studiedagen begint de vakantie voor de kinderen vanmiddag al. Heerlijk even bijkomen.

We wensen iedereen dan ook een hele fijne vakantie toe en hopen elkaar weer te zien op maandag 2 maart.


CLOWN PEPE BIJ DE PEUTERS EN DE KLEUTERS

Gisterochtend kregen de peuters en kleuters bezoek van clown Pepe.

De clown zal vol met grapjes en liet moeilijke kunstjes zien.

Ook de kinderen mochten de clown helpen. Nou, dat konden ze heel goed!!CARNAVAL

Alaaaaaaaaaaaf! Vandaag was het weer zover. We hebben met elkaar carnaval gevierd in de vorm van optredens en spelletjes voor de onderbouw en optredens in de midden- bovenbouw.

De afgelopen weken is er heel hard geoefend door alle groepen. En het resultaat mocht er zijn. Geweldig om te zien hoe kinderen op verschillende manieren zich presenteren. Het was een groot feest.

Iedereen die geholpen heeft om dit feest tot een succes te maken, leden van de oudervereniging , ouders en leerkrachten, bedankt voor jullie inzet.


GOUDSE FINALE VOORLEESWEDSTRIJD

Afgelopen donderdag heeft Amy, onze voorleeskampioen uit groep 8, deelgenomen aan de Goudse finales. Ze heeft het namens De Triangel opgenomen tegen 8 andere winnaars in de Chocoladefabriek. Het was een spannende strijd en eindigde Amy op een gedeelde tweede plaats. Heel goed gedaan!!!


SCHOOLDIENST 16 FEBRUARI

Op 16 februari hebben we een mooie schooldienst verzorgd. Ons eigen Triangelkoor zong geweldig en de kinderen uit de bovenbouw hebben op een mooie manier de verhalen uitgebeeld.


SNOEIWERK RONDOM DE SCHOOL

Het is u vast opgevallen hoe strak het plein eruit ziet. We hebben afgelopen zaterdag flink de zaag en de snoeischaar in het groen langs het plein gezet.

De ouders die geholpen hebben reuze bedankt voor hun harde werken!!!!


HIEP!HIEP!HOERAAAA!!!

Komende week zijn jarig:

23-02 Sofie gr.5

25-02 Robin gr.6

27-02 Mounir gr.3

27-02 Nour gr.3

27-02 Bram gr.1

28-02 Jim gr.6

02-03 Jens gr.7

Allemaal een hele fijne dag!!!


BELANGRIJKE DATA

19-02 Carnaval

20-02 studiedag, kinderen vrij

21-02 studiedag, kinderen vrij

21-02 start voorjaarsvakantie

02-03 start vasten actie

09-03 MR vergadering

16-03 OV vergadering

09 t/m 15-03 De school van de week actie van het Groenhovenbad.


ZONDAG 1 MAART - PAROCHIEBREDE GEZINSOCHTEND

Op zondag 1 maart is er weer een nieuwe parochiebrede gezinsochtend in Gouda. De ochtend begint om 9.30 uur, waarbij we in verschillende leeftijdscategorieën aan de slag gaan met een verfrissende catechese. Ook voor volwassenen wordt voor een inspirerend programma gezorgd, dus jong en oud is welkom! Om 11.00 uur sluiten we de ochtend af met een eucharistieviering in de H.-Josephkerk. Gedurende de gehele ochtend is er crèche voor de allerkleinsten. Kom een langs en maak kennis met deze leuke bijeenkomst met ontmoeting, een uitdagend programma en eucharistie! Heb je vragen? Mail of bel naar Carisia Houdijk – gezinsdag@sintjandd.nl /

06 – 23 27 35 13