Nieuwsbrief 21-06-2017

Actie 27 juni

Vorige week heeft u kunnen lezen dat wij dinsdag 27 juni a.s. mee zullen doen met de prikactie. Het AOB en de PO-raad heeft ons hier-toe opgeroepen. Bij deze nieuwsbrief vindt u een brief waarin toegelicht staat waarom deze actie gevoerd gaat worden. Dit betekent dat de school een uur later opengaat voor de kinderen. Marcel van Hertum, een ouder van de OV, gaat samen met juf Ingrid naar den Haag gaan om de petitie aan te bieden. We willen ook u vragen deze actie te ondersteunen en de petitie digitaal te onderteken.

In de bijgevoegde brief staat de link, maar vrijdag- en maandagmorgen kunt u de petitie ook op school ondertekenen. Er staan compu-ters en laptops klaar.


Bezoek Rijksmuseum groep 6 en 7

Vrijdag 23 juni gaan we met groep 6 en 7 naar het Rijksmuseum in Amsterdam. We eten met de groepen in Amsterdam. Wilt u ervoor zorgen dat uw kind een lunch meeneemt naar school?


Groep 7 kinderburgemeester

Vandaag heeft Nando zich als eventuele nieuwe kinderburgemeester gepresenteerd. Hij had een prima speech. Uit de 6 kandidaten werd 1 burgemeester gekozen. De overige 5 mogen het komende jaar als wethouder optreden.

De keuze is niet op hem gevallen , maar hij zal wel als wethouder regelmatig te zien zijn in Gouda. Super gedaan Nando, we zijn heel trots op je!!!

Kamp groep 8

Tot nu toe gaat alles op het kamp prima. En ze boffen met dit geweldige weer.


Goudse Singelloop

Vrijdag 8 september is de Goudse Singelloop. Ook dit jaar rennen we weer door de Goudse binnenstad. De aanmelding gaat dit jaar wat anders. Het inschrijven gebeurt voor alle leer-lingen individueel. U kunt thuis met uw zoon of dochter inschrijven voor de 1 of 2 km. De leerlingen hebben daarvoor een inschrijf-kaart mee gekregen, waarin precies staat hoe er ingeschreven kan worden. Meer informatie of een inschrijfkaart kunt u krijgen bij meester Dirk. Wij hopen op veel deelnemers!


Bibliotheek

Wilt u eraan denken dat de bibliotheekboeken volgende week ingeleverd worden!!!


De vakantiebieb

De vakantiebieb is het zomercadeautje van de bibliotheek. Lekker lezen in de vakantie!

Via de site van de vakantiebibliotheek kunt je een app downloaden en gratis leuke, actuele boeken lezen Of je nu op vakantie gaat of thuisblijft, in de VakantieBieb vind je meer dan 60 mooie e-books voor het hele gezin. De VakantieBieb is nu open voor jeugd en 1 juli komen hier de e-books voor volwassenen bij. De VakantieBieb sluit op 31 augustus 2017. https://vakantiebieb.nl/


Hiep! Hiep! Hiep! Hoeraaa!!!!!

De komende week zijn jarig:

22-06 Nova gr.7

Een hele fijne verjaardag!!!


Belangrijke data juni

19-06 Rondje doordraaien

19-06 Lustrumcommissie

19-06 MR vergadering

20 t/m 23 Kamp groep 8

21-06 Afscheid oudste kleuters

26-06 Schoonmaakavond kleuterlokalen

29-06 Instudeerdag Lustrumoptreden

30-06 Lustrum/eindfeest


Jubileumfeest op 30 juni: afwijkende school -en feesttijden!

Op vrijdag 30 juni begint de viering van het 25-jarig jubileum van De Triangel met een groot feest voor alle kinderen, ouders, broertjes en zusjes. Anders dan andere jaren begint het feest al om 16.30 uur met een spectaculair optreden van alle leerlingen.

Om ook daarna niets van het feest te hoeven missen, kunnen we na het optreden gezellig met z’n allen op school eten. De leerlingen krijgen een patatje aangeboden en ouders, zusjes en broertjes kunnen tegen een kleine vergoeding mee-eten

In verband met de voorbereidingen (generale repetitie) van het optreden zijn de schooltijden op 30 juni anders dan normaal: Groep 1-3: 13.30 – 17.00 uur (de ochtend vrij in plaats van de middag)

Groep 4-8: 8.30– 17.00 uur. Noteer deze tijden alvast in uw agenda. Deze groepen gaan gewoon tussen de middag naar huis.

Het enige wat we van u vragen voor dit optreden is om uw kind een bepaalde kleur t-shirt aan te doen voor dit optreden:

groep 1 en 2 : rood

groep 3 : blauw

groep 4 : geel

groep 5 : oranje

groep 6 : groen

groep 7 : wit

groep 8 : paars


Alle kinderen wordt gevraagd om een Pringle bus of een leeg knakworstblikje mee te nemen.

Deze moeten 26 juni in de eigen groep aanwezig zijn.

Kunt u een muziekinstrument bespelen?

Is het dan niet leuk om samen met kinderen van De Triangel op te treden tijdens het lustrumfeest op vrijdag 30 juni ?!?

Het orkest oefent één keer, op vrijdag 30 juni tussen 12.00 en 13.15 uur. Het optreden is tussen 16.30 en 17.00 uur.

Veel ervaring, weinig ervaring, dat maakt niet uit. Wat telt is de muziek, het plezier en de leuke herinnering!

U mag zonder kind en kinderen mogen ook zonder ouders zich opgeven op de lijst bij de deur van het lokaal.


Slecht weer scenario

Omdat we altijd rekening houden met slecht weer, hebben we een optie op de Mammoet. We kunnen deze evt. gebruiken voor de Lustrumactiviteit. We zullen donderdagavond 29 juni om 20.00 uur alle ouders mailen wat de locatie gaat worden. Wanneer we naar de Mammoet moeten uitwijken, zal dit beteken dat de kinderen ’s middags naar de Mammoet gebracht moeten worden en dat daar om 16.30 uur ook het optreden zal zijn. De kinderen die die dag overblijven zullen vanuit school na het overblijven naar de Mammoet gebracht worden.

Volgende week hebben we iets meer zicht op de weersvoorspellingen en zullen we u zo nodig nog uitgebreider over het noodscenario informeren.