Nieuwsbrief 22-01-2020

OUDERVRAGENLIJSTJE

Bij alle scholen van de Groeiling wordt in de maand januari een kort vragenlijstje onder de ouders afgenomen. We willen u vragen deze de komende twee weken in te vullen.

Wanneer u de volgende link gebruikt kunt u aan de slag: https://nvl.vbent.org/kvpo/inloggen.php?c=TRIANGEL2020

Het zijn maar een paar vragen, dus het hoeft niet veel tijd te kosten. U kunt de vragen t/m 31 januari beantwoorden.

Alvast bedankt voor uw moeite.


VERWACHTINGENAVOND

Gisteravond hebben we een druk bezochte ouderavond gehad. Het thema was ‘verwachtingen’ naar elkaar uitspreken als ouders en school over de diverse onderdelen van partnerschap, t.w. : maatschappelijk, pedagogisch, didactisch, formeel en informeel partnerschap. Hier zijn waardevolle, inspirerende wensen neergelegd. Het verslag van deze avond ontvangt u binnenkort. Daarna gaan we met een partnerschaps-team kijken met welke leuke/goede ideeën we aan de slag gaan. Uiteraard bestaat er de mogelijkheid om, wanneer u gisteren niet in de gelegenheid was om te komen, hierbij aan te sluiten. U kunt dan een mailtje naar juf Angenieta sturen.


START SCHOOL

We merken dat het ’s morgen voor sommige mensen lastig is om op tijd binnen te zijn. De deur gaat 10 minuten voor aanvangstijd open en om half 9 willen we echt met de lessen beginnen. Wilt u ervoor zorgen dat u op tijd binnen bent met uw kind?!


SCHOOLDIENST 16 FEBRUARI

Op 16 februari verzorgen wij als Triangel een kerkdienst in de Veste. De dienst begint om 10.00 uur.

Natuurlijk zingt ons schoolkoor aangevuld met kinderen die graag mee willen zingen. De exacte oefendata worden nog doorgegeven. Iedereen is van harte uitgenodigd om naar deze schoolviering te komen.


SPELLETJESOCHTEND 24 JANUARI

Op deze vrijdag spelen we weer spelletjes met de kinderen. Het is fijn als er weer voldoende ouders zijn om samen met de kinderen te spelen.

Er hangen inschrijflijsten bij de groepen. We beginnen om 11.00 uur .

LUIZENVRIJ!!!

We zijn weer luizenvrij!!! Vanmorgen is er een extra controle geweest in diverse groepen.

We willen de moeders weer bedanken voor hun inzet!!


HIEP!HIEP!HOERAAAA!!!

Komende week zijn jarig:

24-01 Leila gr.3

24-01 Milan gr.4

26-01 Tristan gr.5

26-01 Marwin gr.6

26-01 Qingyan prismagroep

Allemaal een hele fijne dag!!!


BELANGRIJKE DATA

06-01 Start school

21-01 speciale avond?!

24-01 spelletjesochtend kleuterbouw

27-01 MR vergadering

27-01 OV vergadering


ZONDAG 2 FEBRUARI - PAROCHIEBREDE GEZINSOCHTEND

Op zondag 2 februari is er weer een nieuwe parochiebrede gezinsochtend in Gouda. De ochtend begint om 9.30 uur, waarbij we in verschillende leeftijdscategorieën aan de slag gaan met een verfrissende catechese. Ook voor volwassenen wordt voor een inspirerend programma gezorgd, dus jong en oud is welkom! Om 11.00 uur sluiten we de ochtend af met een eucharistieviering in de H.-Josephkerk. Gedurende de gehele ochtend is er crèche voor de allerkleinsten. Kom eens langs en maak kennis met deze leuke bijeenkomst met ontmoeting, een uitdagend programma en eucharistie! Heb je vragen? Mail of bel naar Carisia Houdijk – gezinsdag@sintjandd.nl / 06 – 23 27 35 13