Nieuwsbrief 23-05-2017

€1519,95 voor Muziekids!

Maandagmiddag hebben Leila en Stacey van groep 6 een cheque met dit geweldige eindbedrag van de Vastenactie overhandigd aan de mensen van Muziekids.

De stichting Muziekids is heel erg blij met dit bedrag. Ze gaan hier mooie instrumenten voor kopen. Deze komen in de nog te bouwen “Armin van Buuren muziekstudio” in het prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie.

Namens alle zieke kinderen, bedankte het team van Muziekids alle kinderen en leerkrachten van de Triangel voor hun inzet voor de stichting. Ze hadden ook een cadeautje meegenomen voor de klas die het meeste geld had ingezameld. Een prachtige rode ukelele, met handtekening van de ambassadeur van Muziekids Guus Meeuwis! Deze was voor groep 6.

Daarnaast hebben ze een kleine attentie voor alle kinderen van de school (deze wordt nog op gestuurd).


Juffenfeest groep 1 en 2

Woensdag 7 juni vieren we de verjaardagen van alle kleuterjuffen, juf Cora, juf Maaike, juf Renee en juf Petra.

Jullie komen ’s morgens gewoon naar school en dan gaan we met alle kleuters naar de natuurspeeltuin, naast het zwembad. Doe oude kleren aan want je kunt wel vies worden! Doe ook gewone schoenen of sandalen aan, geen slip-pers.

Je hoeft geen eten en drinken mee te nemen, daar zorgen de juffen voor. Jullie mogen om 12.00 uur opgehaald worden bij de speeltuin. Het wordt een hele gezellige ochtend.

De kleuterjuffen.


Schoolkorfbal

Op woensdag 31 mei is het korfbaltoernooi bij S.V. Gemini voor de groepen 4-8. We nemen dit jaar deel met teams, uit elke klas één. Vooral de groepen 5 en 7 kunnen nog wel wat kinderen (meisjes!) gebruiken. Een team bestaat namelijk uit 4 jongens en 4 meisjes. De kinderen die zich hebben opgegeven krijgen maandag of dinsdag een brief met de tijden van de wedstrijden mee (afhankelijk van wanneer wij de informatie doorgestuurd krijgen). Daarop staan ook nog eens de spelregels van het korfbal. Voor vragen over het toernooi kun je terecht bij juf Vivian of juf Ingrid.


Nog veel hulp nodig voor Verkeersdag!

Op vrijdag 9 juni wordt de Verkeersdag voor de hele school gehouden. Meer informatie over wat alle groepen gaan doen, volgt binnenkort.

De groepen 6 en 7 gaan ’s middags in het Groenhovenpark een speurtocht met verkeers-opdrachten doen. Ouders zitten / staan bij een opdracht en de kinderen gaan in ongeveer anderhalf uur deze opdrachten maken. Tussen 12.45-15.15 uur hebben we uw hulp hierbij hard nodig. U kunt zich opgeven op de lijsten die bij groep 6 en 7 hangen of bij juf Karin.

De groepen 1,2 en 3 gaan deze ochtend een verkeersparcours rijden op hun eigen fiets. Hiervoor hebben we nog ouders nodig die helpen bij de opbouw van het parcours vanaf 7 uur. Ook hebben we ouders nodig die een rol als wegwerker, politieagent, slechtziende, bejaarde, zouden willen spelen tijdens het parcours van half 9 tot 11 uur. Of bij de bediening van de verkeers-lichten. Als u mee wilt helpen, geeft u zich op bij juf Cora.

Alvast bedankt! De verkeerscommissie.


Jeugdavondvierdaagse

We kijken terug op een zeer geslaagde 53e JAVD. Voor het eerst liepen ook de groepen 7 en 8 mee en dat was heel gezellig. Als team willen we de OV en met name Edward van Aken heel erg bedanken voor de inzet. Voor de foto’s verwijzen we naar de facebookpagina van de school.


Enquête overblijf

Vorige week heeft u een enquête via de mail ontvangen over de overblijf met het verzoek wanneer uw kind gebruik maakt van de overblijf deze in te vullen. Wanneer u nog even tijd hebt , willen we u vragen deze in te vullen en terug te mailen.


Lustrumfeest 30 juni

Op vrijdag 30 juni begint de viering van het 25-jarig jubileum van De Triangel met een groot feest voor alle kinderen, ouders, broertjes en zusjes. Anders dan andere jaren begint het feest al rond 16.15 uur met een spectaculair optreden van alle leerlingen. Dat mag u echt niet missen! Om ook daarna niets van het feest te hoeven missen, kunnen we na het optreden gezellig met z’n allen op school eten. Ouders, zusjes en broertjes kunnen tegen een kleine vergoeding mee-eten, de leerlingen krijgen dus wat te eten aangeboden. In verband met de voorbereidingen (generale repetitie) van het optreden zijn de schooltijden op 30 juni anders dan normaal: Groep 1-3: 13.30 – 17.00 uur (ochtend vrij in plaats van middag)

Groep 4-8: 8.30– 17.00 uur. Noteer deze tijden alvast in uw agenda. Deze groepen gaan ge-woon tussen de middag naar huis. Het enige wat we van u vragen voor dit optreden is om uw kind een bepaalde kleur t-shirt aan te doen voor dit optreden.

groep 1 en 2 : rood

groep 3 : blauw

groep 4 : geel

groep 5 : oranje

groep 6 : groen

groep 7 : wit

groep 8 : paars

En heeft iedereen zijn blikjes al klaar staan???

Ouders die met hun kind of met andere ouders een instrument kunnen bespelen (wordt heel eenvoudig) kunnen hun naam op de lijst bij het klaslokaal zetten.

Het zou toch wel super leuk zijn wanneer we een ouders schoolorkest zouden kunnen formeren.


Hiep! Hiep! Hiep! Hoeraaa!!!!!

De komende week zijn jarig:

24 mei Safae gr. 5

25 mei Jip gr. 4

26 mei Lisa gr. 1/2a

26 mei Luca gr.7

27 mei Randall gr. 1/2a

28 mei Jolijn gr.5

30 mei Fenna gr.1/2b

30 mei Wessel gr. 5


Belangrijke data mei

24 mei Studiedag Team (kinderen vrij)

25 mei Hemelvaart

26 mei vrije dag (na Hemelvaart)

31 mei Schoolkorfbaltoernooi