Nieuwsbrief 30-05-2018

Sportdag 6 juni 2018

Volgende week woensdag is het zover, sportdag 2018! Hier even wat praktische informatie over deze dag, die dit jaar op de atletiekbaan gehouden wordt.

Eten en drinken:

Er wordt voor een tussendoortje/drinken gezorgd. Het is wel handig, bij warm weer, dat de kinderen een extra flesje ( liefst een bidon) meenemen die ze kunnen bijvullen met water.

Het is belangrijk dat de kinderen goede stevige (sport)schoenen aantrekken.

Tijden:

Om half 9 worden alle kinderen in de klas verwacht. In groepjes lopen we rond 9 uur richting AV Gouda. Tussen 12.00u en 12.15u. is de sportdag afgelopen en mogen alle kinderen opgehaald worden bij AV Gouda.

Hulpouders:

We hebben inmiddels genoeg ouders, heel erg fijn. Jullie krijgen deze week meer informatie.

De sportdagcommissie.


Verkeersdag

Op 8 juni is er de verkeersdag op de Triangel. Op deze dag worden er allerlei leuke activiteiten georganiseerd in de groepen.

Fijn dat er aan aantal ouders zich hebben opgegeven om te komen helpen! Zo is alles voor de groepen 1,2,3 helemaal rond! Bedankt daarvoor!

Voor de groepen 4 en 5 zoeken we nog ouders die op 8 juni vanaf 13.15u. een groepje kinde-ren kunnen begeleiden door de omgeving van school. Zij gaan een leuke speurtocht doen! Opgeven via mail mag ook naar: karin.schouten@degroeiling.nl

Ook hebben voor groep 6 en 7, zij gaan naar het Groenhovenpark toe om verkeersopdrach-ten uit te voeren. Voor deze opdrachten zijn we nog op zoek naar ouders die kunnen helpen. Bij de klasdeuren hangen lijsten of opgeven via de mail aan: claire.sparreboom@degroeiling.nl

We verwachten op 8 juni prachtig weer. Graag willen we u vragen aan de kinderen in groep 4 t/m 7 een bidon gevuld met water mee te geven aan uw kind.

We hopen dat we nog hulp kunnen krijgen, zodat de groepen 4 tm 7 ook hun activiteit kunnen doen.

De verkeerscommissie


Museumpleinbus

Aanstaande vrijdag 1 juni gaan groep 6 en 7 met de museumpleinbus naar Amsterdam voor een bezoek aan het Stedelijk museum. We ver-zamelen gewoon om 8.30u. in de klas en de bus

zal om 9.00u. vertrekken. Naar verwachting zijn we rond 14.00u. weer op school. Dit betekent dat

 de kinderen een lunchpakketje mee moeten nemen. Na het bezoek aan het museum hebben we wel gewoon school tot 15.15u. en zijn de kinderen dus op de normale tijd uit.


Schoolvoetbal groep 8

Onze kanjers zijn vorige week tweede geworden. Super goed gedaan meiden!!!


Insmeren tegen zonnebrand

Het zonnetje schijnt er de laatse tijd vrolijk op los. Dat is heerlijk, maar kan ook zonnenbrand veroorzaken. We willen u vragen om uw kind bij zonnig weer thuis in te smeren, zodat ze veilig kunnen buiten spelen.


Studieochtend

13 Juni hebben we als team studieochtend waarin we ons gaan voorbereiden voor het nieuwe schooljaar. Planning , ontwikkelingen etc.

De kinderen zijn daarom deze ochtend vrij.


Eindfeest

Het einde van het schooljaar nadert al weer!

We sluiten dit jaar af op 6 juli van 18.00u. tot 22.00u. met een fantastisch eindfeest!

Op dit feest kunnen er tegen een (kleine) vergoe-ding spelletjes gedaan worden, wat te eten en te drinken worden gekocht. Ook is er is een gezellige disco!

Om dit feest tot een succes te maken zijn we op zoek naar uw hulp! Wie heeft er zin om te helpen?

Graag opgeven via de mail naar:

karin.schouten@degroeiling.nl of loop even langs in groep 4 (Lokaal achterin boven, wo t/m vrij).

Ik kijk uit naar julie reacties! Alvast bedankt!


Nieuwe luizenmoeders gevraagd

Omdat er weer een paar ouders afvallen, zijn we weer op zoek naar nieuwe aanwas. Voor infor-matie kunt u terecht bij Fanny van Dam.


Beker Kyano

Wie heeft de beker van Kyano gezien of per on-geluk meegenomen?

Het is een Avengers beker met schroefdop.

Hij wil hem graag terug.


Goudse Singelloop

Op vrijdag 14 september 2018 is de Goudse Singelloop. Met De Triangel willen we met zoveel mogelijk kinderen van groep 4 t/m 7 mee doen. Je kan kiezen uit 1 of 2 km.

Dus geef je op! Bij meester Dirk kunnen er inschrijfkaarten worden gehaald waarin staat hoe je digitaal kunt inschrijven. Natuurlijk krijgen de kinderen eeneigen T-shirt van de Goudse Singelloop. Je kunt inschrijven tot 30 juni 2018.


Solliciteren naar kinderburgemeester

De leerlingen uit groep 7 kunnen weer solliciteren naar de functie van kinderburgemeester of kinderwethouder. Misschien leuk om eens met Nando te praten hoe hij deze rol ervaart.


Hiep! Hiep! Hiep! Hoera!!!!

De komende week is jarig:

04-06 Haylee gr.5

Een hele fijne verjaardag!


Doppen sparen

Fijn dat de bak ieder week weer zo goed gevuld is. We blijven sparen.

Open Huis

Op vrijdag 15 juni a.s. zal de peutergroep de Triangel open huis houden.

Iedereen die belangstelling heeft is van harte uitgenodigd om te komen kijken.

Weet u dus nog ouders die jonge kinderen hebben in de peuterleeftijd, nodigt u ze dan uit om een kijkje te komen nemen en sfeer te proeven. Ook zijn de mensen van harte welkom op de Triangel.

Wanneer ze geinteresseerd zijn zullen ze informatie over de school krijgen en kunnen daar een kijkje nemen.

Pedagogisch medewerkers; Suzanne Bennis en Linda Verlaan.