Nieuwsbrief 30-10-2019

OUDERBIJDRAGE

Via de oudervereniging heeft u een brief ontvangen van de penningmeester Olaf Welting met het verzoek tot betaling van de ouderbijdrage. Daarnaast wordt ook de betaling van het schoolreisje voor de start van het volgende schooljaar gevraagd met het verzoek zo snel mogelijk te betalen.


ZAPPSPORT OPNAMES GROEP 8

Vrijdag 18 oktober was een spannende dag voor groep 8. De selectie en de battle voor Zappsport werd bij ons op school opgenomen. Het was een hele ervaring om dit eens van dichtbij mee te maken. En natuurlijk helemaal geweldig voor het jongensteam van Dimitri, Ruben en Younes die met de overwinning naar huis ging. Eva, Kim en Jennifer hebben tot het eind hard gestreden. Super gedaan jongens en meisjes.

En uiteraard de supporters bedankt voor jullie aanwezigheid.


 

FRUITDAG

Weet iedereen het nog dat we op school 2 fruitdagen hebben?

Op woensdag en vrijdag is het de bedoeling dat iedereen een gezond tussendoortje meeneemt in de vorm van fruit of groente.


NIEUWE MEDIATOREN

Na de grote vakantie zijn we gestart met het opleiden van nieuwe mediatoren voor dit schooljaar.

Op dinsdag 15 oktober hebben alle kinderen hun examen met goed resultaat afgelegd en kregen ze op donderdag voor de herfstvakantie hun officiële diploma. De nieuwe koppels zijn: maandag: Kim en Keanu

dinsdag : Jorne en Esmee

woensdag: Priscilla en Jens

donderdag: Amy en Steijn

vrijdag: Senna en Evelien.

Allemaal van harte gefeliciteerd met jullie diploma en veel plezier en succes met jullie nieuwe rol als mediator.


WOORDENLIJST NIEUW KLEUTERTHEMA ‘HERFST’

In de bijlagen bij de mail is voor de kleuterouders de woordenlijst van het thema herfst toegevoegd.


GROEP 2 NAAR HET MUSEUM GOUDA

Vandaag zijn de kleuters van groep 2 naar het museum van Gouda geweest om kunst te snuiven. Ze hebben veel geleerd over kleur in schilderijen en wat voor soort schilderijen er allemaal zijn.


HIEP!HIEP!HOERAAAA!!!

Komende week zijn jarig:

01-11 Louise gr.2

03-11 Celine ` gr.7

06-11 Kevin gr.3


BELANGRIJKE DATA

18-10 spelletjesochtend kleuters

18-10 continurooster groep 4 t/m 8 om 14.00 uur uit

30-10 luizencontrole

06-11 landelijke stakingsdag voor het onderwijs, de school is deze dag dicht

22-11 inloopochtend schriften

25-11 t/m 29-11 10-minutengesprekken


PAROCHIEBREDE GEZINSDAG 3 NOVEMBER

Zondag 3 november is er weer een parochiebrede gezinsochtend in de H.-Josephkerk. Kom je ook naar deze leuke bijeenkomst met ontmoeting, een uitdagend programma en eucharistie? De ochtend begint om 9.30 uur, waarbij we in verschillende leeftijdscategorieën aan de slag gaan met een verfrissende catechese. Om 11.00 uur sluiten we de ochtend af met een eucharistieviering in de H.-Josephkerk. Gedurende de gehele ochtend is er crèche voor de allerkleinsten. Kom je ook, of wil je jouw omgeving hierover vertellen? Opgeven mag, maar hoeft niet. Heb je vragen? Mail of bel naar Carisia Houdijk – gezinsdag@sintjandd.nl / 06 – 23 27 35 13.


HET IS HIER GEEN HOTEL!!!

De GGD Hollands Midden en de acteurs van Lering & Vermaak geven inzicht in het fenomeen puberteit en puberbrein op maandag 4 november om 19.00 uur tijdens een informatiemarkt in Cultuurhuis de Garenspinnerij. Kijk voor meer informatie op: www.cjggouda.nl