Basisschool De Triangel Gouda Contact Schoolgidsen School Groepen Ouders Basisschool De Triangel homepage Prisma Opvang bij ons op school

Bij ons op school is er ook opvang mogelijk voor kinderen van 2 jaar t/m 12 jaar. We werken samen met maatschappelijke kinderopvangorganisatie Kind&co ludens. De kinderen zijn hier welkom om samen te spelen, ontdekken en groeien. Kind&co ludens biedt op onze school kinderdagopvang, peuteropvang, voorschoolse opvang en buitenschoolse opvang.  Wil je meer weten? Kijk dan eens op de website van Kind&co ludens: www.kindencoludens.nl.


Peuteropvang met voorschoolse educatie

Voor kinderen van 2 tot 4 jaar zit peutergroep de Triangel met voorschoolse educatie in onze school. Door samen te spelen, leren de kinderen al hoe het er in een groep aan toe gaat. Zo bereiden ze zich alvast voor op de kleuterklas. Voor meer informatie en inschrijven kun je kijken op de website van Kind&co ludens: www.kindencoludens.nl.


Buitenschoolse opvang

Na schooltijd, op schoolsluitingsdagen en tijdens schoolvakanties kunnen de kinderen terecht op BSO de Triangel. De BSO wordt geregeld door kinderopvangorganisatie Kind&co ludens. Voor meer informatie en inschrijven kun je kijken op de website van Kind&co ludens: www.kindencoludens.nl.