Nieuwsbrief 22-02-2017

Fijne vakantie

Vrijdagmiddag begint de voorjaarsvakantie. Voor de groepen 1 t/m 3 start deze om 12.00 uur en voor de andere groepen om 14.00 uur.

We wensen iedereen een hele fijne vakantie en wanneer mensen gaan wintersporten: heel veel plezier en wees voorzichtig. We zien elkaar weer op 6 maart.


Prikactie leerplichtambtenaar

I.v.m. de komende vakantie, voert de leer-plichtambtenaar komende vrijdag een prikactie uit op de scholen uit. Er wordt dus gecontroleerd welke kinderen ongeoorloofd afwezig zijn.


Schooldienst

Afgelopen zondag hebben wee geweldige schooldienst gehad in de Veste. De kinderen hebben prachtig gezongen. Het koor maar ook zeker de solisten hebben menigeen ontroerd.

Het toneelspel werd prima gespeeld en de lezers en collectanten hebben hun beste beentje voor gezet. We zijn echt trots op jullie hoe jullie dit allemaal gedaan hebben.


Carnaval

Het is bijna zover......as vrijdag vieren we carnaval op de Triangel!!!

De groepen 1 t/m 3 vieren dit in de ochtend. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd.

Zij mogen deze ochtend verkleed naar school komen.

De kinderen krijgen wat te drinken en te eten vanuit school.

De groepen 4 t/m 8 hebben continurooster (zelf lunch verzorgen) en zijn om 14.00u uit.

Zij mogen verkleed komen naar school. Wilt u er wel rekening mee houden dat er groepen gaan gymmen, i.v.m aan- en uitkleden?? Deze groe-pen gaan na de lunch naar de grote hal toe om naar dans- of zangoptredens te kijken. Tussendoor krijgen zij wat te drinken en wat lekkers. Voor de kleine pauze dient u wel voor een versnapering te zorgen.

Voor dit gezellige feest hoef je verder alleen nog je goede humeur mee te nemen! (confetti en spuitbussen zijn niet toegestaan.)

De gehele dag worden er foto's gemaakt, deze kunt u terug vinden op de website of op de klassenwebsite en/of facebook.

Tot vrijdag! ALAAF!

De carnavalswerkgroep


Carnavalsochtend groep 1 t/m 3

Omdat we op vrijdag 24 februari carnaval vie-ren, hebben we deze ochtend een spelletjes circuit. We starten hiermee om 10.30 uur.


Thema kleuren en vormen kleuters en peuters

Na de voorjaarsvakantie beginnen de kleuters en de peuters met het thema kleuren en vormen. Wij zouden het leuk vinden als uw kind op be-paalde dagen iets aan heeft van de kleur die wij in de groepen centraal stellen.

Dit is op dinsdag 7 maart rood,

Op woensdag 8 maart geel,

Op donderdag 9 maart blauw en op

dinsdag 14 maart groen.

Met vriendelijke groeten,

De kleuterjuffen.


Judo groepen 3

Op 7 en 14 maart krijgen de groepen 3 judoles van de Brede school. Omdat we om 8.45u al omgekleed en al in de Mammoet verwacht worden, vertrekken we om 8.25u met de auto. Het zou fijn zijn als alle kinderen om 8.20u in de klas zijn, zodat we op tijd kunnen vertrekken. De ouders/opa's en oma's van de volgende kinderen hebben zich opgegeven om ons te rijden: * 7 maart: Sam, Joshua E, Kyano, Jurre en Yalou, Marwin, Renske en Amber. * 14 maart: Joshua E, Robin M, Marit, Kyano, Lotfi, Jurre, Yalou, Frederique en Renske. Super fijn dat jullie willen rijden. Bedankt alvast! Juf Daniëlle.


Muziekles groep 3 en 4

Afgelopen vrijdagmorgen kwam een muziekjuf in groep 3 en 4 lesgeven.

We leerden het liedje van Drakenstein en beluisterden het bijpassende muziekstuk. Daarna mochten we het muziekspel zelf uitspelen en be-denken welke instrumenten erbij hoorden.

Tot slot mochten kinderen het muziekstuk zelf spelen op de instrumenten en het toneelspel laten zien! We hebben genoten van deze leuke les. Foto's en filmpjes zijn terug te vinden via onze facebookpagina en de klassenwebsites.


Hiep! Hiep! Hiep! Hoeraaa!!!!!

De komende weken zijn jarig:

24-02 Ashtin gr.7

25-02 Robin gr.3a

26-03 Leanne gr.7

28-02 Jim gr.3b

02-03 Mateo gr.6

02-03 Jens gr.4

04-03 Lauren gr.6

05-03 Susanne gr.1/2a

08-03 Ruben gr.1/2a

Een hele fijne verjaardag!!!


Belangrijke data februari / maart

24-02 Carnaval

Continurooster

08-03 Inloopochtend schriften

10-03 Rapport mee groep 3 t/m 7

13-03 Studiedag team kinderen vrijdag

14 t/m 16 -03 10-minutengesprekken

31-03 ouderinformatie workshop kritisch

luisteren groep 1 t/m 3