Nieuwsbrief 15-02-2017

Opleidingsschool

Gistermiddag was de audit om een certificering te krijgen om opleidingsschool te worden. Juf Christa heeft als schoolopleider een presentatie gegeven. Met directie, collega en stagiaire is daarna een auditgesprek geweest.

Onze school is gekwalificeerd als opleidingsschool. Dit betekent dat wij voldoen aan de eisen om als basisschool studenten middels hun stage bij ons te mogen opleiden tot leerkracht. Uiteraard zijn wij hier heel trots op.

Schooldienst Zondag 19 februari a.s. hebben we de schooldienst in de Veste. Deze begint om 10.00 uur. Iedereen die het leuk vindt om te komen is van harte uitgenodigd en natuurlijk hopen we dat we stoelen tekort komen.

We hebben een geweldig koor wat al voor de tweede week heel hard aan het oefenen is en ook in de groepen is het thema: ‘Zoeken en vinden’, besproken in de catecheselessen.


Carnaval

Wanneer u de school binnenstapt merkt u al dat we een beetje in de sfeer gaan komen van het carnavalsfeest voor volgende week vrijdag.

Vrijdag 24 februari vieren we carnaval op de Triangel. Hieronder treft u een korte beschrijving van het programma aan.

De groepen 1 t/m 3 vieren dit in de ochtend. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd.

Zij mogen deze ochtend verkleed naar school komen.

De kinderen krijgen wat te drinken en te eten vanuit school.

De groepen 4 t/m 8 hebben continurooster (zelf lunch meenemen) en zijn om 14.00u. uit.

Zij mogen verkleed naar school komen . Wilt u er wel rekening mee houden dat er groepen gaan gymmen, i.v.m aan- en uitkleden?? Na de lunch gaan deze groepen naar de grote hal toe om naar dans- of zangoptredens te kijken van elkaar. Tussendoor krijgen zij wat te drinken en wat lekkers. Voor de kleine pauze dient u wel voor een versnapering te zorgen.

De gehele dag worden er foto's gemaakt, deze kunt u terug vinden op de website of op de klassenwebsite.

We hopen op een hele gezellige dag!

ALAAF!

De carnavalswerkgroep. Spelletjesochtend De spelletjesochtend van vrijdag 17 februari gaat NIET door .

Omdat we op vrijdag 24 februari carnaval vieren willen we op deze ochtend met de kinderen een spelletjes circuit gaan volgen .

Hier hebben wij natuurlijk ook uw hulp bij nodig. Opgeven kan op de lijsten die ophangen bij de groepen. We beginnen om 11.30 uur


Voorleeswedstrijd

Vandaag (woensdag 15-02) is de Goudse finale van de voorleeswedstrijd. Voor onze school doet Robine uit groep 8 mee. Ze neemt het in bibliotheek “de Chocoladefabriek” op tegen de andere winnaars van de Goudse scholen. Veel succes Robine!


Groep 4 We merken dat er heel hard geoefend wordt met de tafels door de kinderen van groep 4. Er zijn er al die een tafeldiploma hebben. Top jongens en meisjes, ga zo door en blijf herhalen. Fijn ouders dat u er samen met uw kind zo hard mee aan de slag bent.


Hiep! Hiep! Hiep! Hoeraaa!!!!!

De komende week zijn jarig:

16-02 Fenna gr.7

17-02 Amber gr.3b

18-02 Robin gr.3b

19-02 Jesper gr.7

Een hele fijne verjaardag!!!


Belangrijke data februari

10-02 studieochtend gr. 1 t/m 3

14-02 audit voor opleidingsschool

19-02 Schooldienst in de Veste

20-02 Oudervereniging

24-02 Carnaval

Continurooster

Start voorjaarsvakantie


Doppen sparen

De afgelopen maand heb ik weer 3 volle vuilniszakken doppen weggebracht. Het gaat super jongens en meisjes. Spaar maar lekker door!!!