Nieuwsbrief 14-06-2017

Studie ochtend

Woensdag hebben we als team een zinvolle studieochtend gehad. We hebben ons jaarplan geëvalueerd en de lijnen voor het nieuw jaar uitgezet. Ook de formatie is besproken hierover ontvangt u voor het weekend een brief.


Rondje doordraaien

Maandagmiddag 19 juni zullen de kinderen kennismaken met hun nieuwe leerkracht. Het is de bedoeling dat de kinderen eerst naar hun eigen lokaal gaan en vandaaruit gaan we doordraaien.


Actie 27 juni

Door de media bent u waarschijnlijk wel op de hoogte over de knelpunten in het onderwijs. De vakbond en de PO raad (primair onderwijs) heeft leerkrachten opgeroepen gehoor te ge-ven aan deze actie. Over het hoe en wat zullen we u middels een brief nog informeren. Wel willen we u vast op de hoogte brengen dat de school op 27 juni een uur later zal opengaan.


Verkeersdag

Afgelopen vrijdag is de verkeersdag door de weeromstandigheden niet doorgegaan. We zullen deze naar volgend jaar verschuiven omdat er in de laatste weken geen ruimte meer is.


Afscheidsfeestje oudste kleuters

Op woensdagavond 21 juni worden alle oudste kleuters om 17.30 uur op school verwacht .Wij gaan met elkaar eten en leuke dingen doen. De kinderen mogen om 19.00 uur weer opgehaald worden. De kinderen krijgen hiervoor nog een uitnodiging.


Spelletjesochtend vrijdag 16 juni

Vrijdag 16 juni hebben we al weer onze laatste spelletjesochtend. Wij hopen dat u weer komt helpen De lijsten om in te tekenen hangen bij de groepen. Alvast bedankt voor uw hulp.


Groep 7 kinderburgemeester

Woensdag 21 juni vinden de verkiezingen plaats voor de nieuwe kinderburgemeester van Gouda. Omdat Nando kandidaat is voor deze verkiezingen is de hele groep uitgenodigd om de verkiezingen bij te wonen in de raadszaal van Het huis van de Stad. We vertrekken om 9 uur en zijn rond kwart voor 12 weer terug op

 school. Denken jullie eraan dat je de fiets mee neemt naar school. Ook zijn we nog op zoek naar ouders die mee willen fietsen, zij mogen ook mee de raadszaal in. U kunt zich op geven bij juf Claske. claske.vander.lee@degroeiling.nl


Kamp groep 8

Volgende week dinsdag gaat groep 8 op kamp naar Doorwerth. We wensen de leiding en de kinderen een ontzettende fijne week toe!!!


Goudse Singelloop

Vrijdag 8 september is de Goudse Singelloop. Ook dit jaar rennen we weer door de Goudse binnenstad. De aanmelding gaat dit jaar wat anders. Het inschrijven gebeurt voor alle leer-lingen individueel. U kunt thuis met uw zoon of dochter inschrijven voor de 1 of 2 km. De leerlingen hebben daarvoor een inschrijf-kaart mee gekregen, waarin precies staat hoe er ingeschreven kan worden. Meer informatie of een inschrijfkaart kunt u krijgen bij meester Dirk. Wij hopen op veel deelnemers!


De vakantiebieb

De vakantiebieb is het zomercadeautje van de bibliotheek. Lekker lezen in de vakantie!

Via de site van de vakantiebibliotheek kunt je een app downloaden en gratis leuke, actuele boeken lezen Of je nu op vakantie gaat of thuisblijft, in de VakantieBieb vind je meer dan 60 mooie e-books voor het hele gezin. De VakantieBieb is nu open voor jeugd en 1 juli komen hier de e-books voor volwassenen bij. De VakantieBieb sluit op 31 augustus 2017. https://vakantiebieb.nl/


Hiep! Hiep! Hiep! Hoeraaa!!!!!

De komende week zijn jarig:

15 juni Jan gr.1/2A

17 juni Dean gr.3

18 juni Jelte gr.4


Belangrijke data mei

19-06 Rondje doordraaien

19-06 Lustrumcommissie

19-06 MR vergadering

20 t/m 23 Kamp groep 8

21-06 Afscheid oudste kleuters

26-06 Schoonmaakavond kleuterlokalen

29-06 Instudeerdag Lustrumoptreden

30-06 Lustrum/eindfeest


Jubileumfeest op 30 juni: afwijkende school -en feesttijden!

Op vrijdag 30 juni begint de viering van het 25-jarig jubileum van De Triangel met een groot feest voor alle kinderen, ouders, broertjes en zusjes. Anders dan andere jaren begint het feest al om 16.30 uur met een spectaculair optreden van alle leerlingen. Om ook daarna niets van het feest te hoeven missen, kunnen we na het optreden gezellig met z’n allen op school eten. Ouders, zusjes en broertjes kunnen tegen een kleine vergoeding mee-eten, de leerlingen krijgen dus wat te eten aangeboden. In verband met de voorbereidingen (generale repetitie) van het optreden zijn de schooltijden op 30 juni anders dan normaal: Groep 1-3: 13.30 – 17.00 uur (ochtend vrij in plaats van middag)

Groep 4-8: 8.30– 17.00 uur. Noteer deze tijden alvast in uw agenda. Deze groepen gaan gewoon tussen de middag naar huis.

Het enige wat we van u vragen voor dit optreden is om uw kind een bepaalde kleur t-shirt aan te doen voor dit optreden.

groep 1 en 2 : rood

groep 3 : blauw

groep 4 : geel

groep 5 : oranje

groep 6 : groen

groep 7 : wit

groep 8 : paars


Alle kinderen wordt gevraagd om een Pringle bus of een leeg knakworstblikje mee te nemen.

Deze moeten 26 juni in de eigen groep aanwezig zijn.

Kunt u een muziekinstrument bespelen?

Is het dan niet leuk om samen met kinderen van De Triangel op te treden tijdens het lustrumfeest op vrijdag 30 juni ?!?

Het orkest oefent één keer, op vrijdag 30 juni tussen 12.00 en 13.15 uur. Het optreden is tussen 16.30 en 17.00 uur.

Veel ervaring, weinig ervaring, dat maakt niet uit.

Wat telt is de muziek, het plezier en de leuke herinnering!

U mag zonder kind en kinderen mogen ook zonder ouders zich opgeven op de lijst bij de deur van het lokaal.