Nieuwsbrief 28-06-2017

Juf Maaike

Volgende week is de laatste week dat juf Maaike Smink werkzaam zal zijn in het onderwijs. Ze gaat lekker genieten van haar vrije tijd. We hopen uiteraard dat zij samen met haar man een geweldige periode tegemoet gaat.

Mocht u haar nog de hand willen schudden, dan is dit mogelijk op maandag en dinsdag.


Actie 27 juni

Fijn dat u ons gisteren zo gesteund heeft in onze prikactie. Juf Ingrid is met Marcel van Hertum van de OV naar Den Haag afgereisd om de petitie aan te bieden. We hopen nu echt dat er gehoor wordt gegeven aan een aantal zaken.

Goed basisonderwijs is de basis voor een mensenleven.


Rapport

Op de kalender staat dat de kinderen donderdag het rapport mee naar huis krijgen. Door alle lustrumactiviteiten leek het ons verstandiger om dit in alle rust op maandagmiddag te doen.


Bibliotheek

Wilt u eraan denken dat de bibliotheekboeken volgende week ingeleverd worden!!!


De vakantiebieb

De vakantiebieb is het zomercadeautje van de bibliotheek. Lekker lezen in de vakantie!

Via de site van de vakantiebibliotheek kun je een app downloaden en gratis leuke, actuele boeken lezen Of je nu op vakantie gaat of thuisblijft, in de VakantieBieb vind je meer dan 60 mooie e-books voor het hele gezin. De VakantieBieb is nu open voor jeugd en 1 juli komen hier de e-books voor volwassenen bij. De VakantieBieb sluit op 31 augustus 2017. https://vakantiebieb.nl


Hiep! Hiep! Hiep! Hoeraaa!!!!!

De komende week zijn jarig:

We waren Evelien uit groep 4 vergeten, maar zij was op 21 juni jarig

01-07 Anouar gr.5

03-07 Daniel gr.1/2b

05-07 Khloé gr.1/2b

05-07 Vienna gr.6

Een hele fijne verjaardag!!!


Goudse Singelloop

Vrijdag 8 september is de Goudse Singelloop. Ook dit jaar rennen we weer door de Goudse binnenstad. De aanmelding gaat dit jaar wat anders. Het inschrijven gebeurt voor alle leerlingen individueel. U kunt thuis met uw zoon of dochter inschrijven voor de 1 of 2 km.

De leerlingen hebben daarvoor een inschrijf-kaart mee gekregen, waarin precies staat hoe er ingeschreven kan worden. Meer informatie of een inschrijfkaart kunt u krijgen bij meester Dirk. Wij hopen op veel deelnemers!


Fietsen op het plein???

Weet iedereen nog dat we de afspraak hebben om te lopen over het plein. Zo houden we het veilig voor elkaar.


Belangrijke data juni

26-06 Schoonmaakavond kleuterlokalen

29-06 Instudeerdag Lustrumoptreden

30-06 Lustrum/eindfeest


Brede School nieuws

U kunt de info lezen via deze link: http://www.bsgouda.nl/nieuwsbrief/triangel- 2762017-90/


Jubileumfeest op 30 juni: afwijkende school -en feesttijden!

Op vrijdag 30 juni begint de viering van het 25- jarig jubileum van De Triangel met een groot feest voor alle kinderen, ouders, broertjes en zusjes. Anders dan andere jaren begint het feest al om 16.30 uur met een spectaculair optreden van alle leerlingen.

Om ook daarna niets van het feest te hoeven missen, kunnen we na het optreden gezellig met z’n allen op school eten. De leerlingen krijgen een patatje aangeboden en ouders, zusjes en broertjes kunnen tegen een kleine vergoeding mee-eten

In verband met de voorbereidingen (generale repetitie) van het optreden zijn de schooltijden op 30 juni anders dan normaal: Groep 1-3: 13.30 – 17.00 uur (de ochtend vrij in plaats van de middag)

Groep 4-8: 8.30– 17.00 uur. Noteer deze tijden alvast in uw agenda.

Deze groepen gaan gewoon tussen de middag naar huis.


Het enige wat we van u vragen voor dit optreden is om uw kind een bepaalde kleur t-shirt aan te doen voor dit optreden:

groep 1 en 2 : rood

groep 3 : blauw

groep 4 : geel

groep 5 : oranje

groep 6 : groen

groep 7 : wit

groep 8 : paars


Heeft u zich opgegeven om een instrument te bespelen?

De mensen die zich opgegeven hebben repeteren dus do en vr tussen de middag. Is dat op donder-dag voor de ouders niet mogelijk, geeft u mij dit dan door dan zorg ik dat u de eenvoudige muziek krijgt. De mensen die in het orkest spelen en dus tussen de middag oefenen moeten zelf voor een lunchpakketje zorgen voor deze twee repetitiemomenten.


Slecht weer scenario

Omdat we altijd rekening houden met slecht weer, en de voorspellingen erg wisselvallig zijn, hebben we de Mammoet als uitwijklocatie. We zullen donderdagavond 29 juni om 20.00 uur alle ouders mailen wat de locatie gaat worden. Wanneer we naar de Mammoet moeten uitwijken, zal dit betekenen dat de kinderen van de groepen 1 t/m 3 ’s middags om half 2 naar de Mammoet gebracht moeten worden i.p.v. naar school.

De overblijfkinderen en de kinderen van groep 4 worden door auto’s naar de Mammoet gebracht en de groepen 5 t/m 8 gaan om kwart voor 3 op de fiets gezamenlijk naar de Mammoet.


Eindfeest

Vrijdag a.s. is het zover... het eindfeest!

De weersvoorspellingen zijn nog niet fantastisch dus duimen we nog voor zon en in ieder geval droog weer!

Het eindfeest begint aansluitend op het lustrumfeest, om 18.00u. en de muziek stopt om 22.00u.

Zoals voorgaande jaren is er ook dit jaar weer een heel gezellige disco, kunnen de kinderen spelletjes doen en kan er bij de bar het één en ander aan drankjes gehaald worden.

Vanwege het lustrumfeest is de bar al vanaf 16.00u. open voor non-alcoholische dranken.,

Bij de start van het eindfeest wordt er ook alcohol geschonken.

Bij de kassa kunt u muntjes kopen voor de bar en een spelletjeskaart.

Dit jaar kan er voor het eerst ook gepind worden, hier geven wij de voorkeur aan. Er zal weinig kleingeld zijn, wilt u niet te groot geld meenemen? Dit kunnen wij zeer waarschijnlijk niet wisselen.

De mensen die zich hebben opgegeven om te helpen, krijgen uiterlijk donderdagavond de indeling per mail.

Mochten de weersvoorspellingen dusdanig slecht zijn, dan wordt er in dezelfde mail als die voor het lustrumfeest donderdagavond om 20.00uur bekend gemaakt dat het eindfeest niet doorgaat.

Dit geldt alleen voor het eindfeest. Het lustrumfeest gaat door, maar dan op een andere locatie.

Tot vrijdag!


De Eindfeestcommissie